Міський голова побував з робочим візитом на ПАТ «Теремно Хліб»

Сьогодні міський голова Микола Романюк побував з робочим візитом на ПАТ «Теремно Хліб». Він розповів, що міська влада приділяє велику увагу якості продуктів харчування, які реалізовуються у місті, а хліб – головний із них. «Це хороше підприємство, воно випускає високої якості хліб. Забезпечує лучан робочими місцями і сплачує податки до бюджету. Тільки за перший квартал цього року до міського бюджету підприємство сплатило до 1-го мільйона гривень», – зазначив Микола Романюк і запевнив, що міська влада сприятиме його розвитку. Він подякував керівникам і працівникам підприємства за відповідальне ставлення до своєї справи.
Голова правління ПАТ «Теремно Хліб» Андрій Тищенко повідомив, що підприємство працює 25 років, зараз випускає більше 60 найменувань хлібобулочних виробів, а головне, що уся продукція без жодних хімічних добавок, 100 відсотків натуральна. Він спочатку запросив представників влади і журналістів переглянути виставку продукції, а потім у цехи, де випікається хліб.
Завод виробляє до 50 тонн на добу хлібобулочних виробів і є основним постачальником хліба у Волинській та частково у Рівненській областях . У 2005 році був побудований новий булочний цех з виробництва дрібноштучних виробів. Цех укомплектований новим сучасним обладнанням з Німеччини і Швеції. Як зазначив керівник підприємства Андрій Тищенко: «Батони є нашою родзинкою, користуються особливим попитом».
У 2008 році введена в експлуатацію лінія з виробництва пшеничних сортів хліба з встановленням тунельної печі (Словенія). На підприємстві працюють три цехи: з виробництва хліба, батонів і кондитерських виробів. Підприємство реалізовує свою продукцію у 40 хлібних кіосках. Постійно вивчається попит населення на продукцію, впроваджуються нові види продукції. Лише цього року планують виготовляти 10 видів хліба за новими рецептами. Користується попитом хліб січовий, подільський, луцький. Набувають популярності нові сорти – заварний, любительський, «Здоров’я», «Бородинський», «Гродненський», за білоруськими рецептами. Особливого смаку теремнівському хлібові додає молочно-кисла закваска. У кондитерському цеху тепер виготовляють не лише смачні листові пироги, а й печиво з пісочного тіста.
Відділ інформаційної роботи міської ради
(777904, 777946, 724727, 720665)